Strudsen Produkter Markeder Webshop Kontakt
Creme anvendes til ekstrem tør, skællende og revnet hud. Cremen fås i forskellige størrelser fra 50 ml og op til 1000 ml. Endvidere fås den med duft eller i neutral. Cremen er fed, men trænger godt ind i huden. Cremen kan endvidere anvendes til: -revnede hænder -hård hud på hænderne -til hænder der dagligt udsættes for meget snavs -til rødme under bryst og i lyske - til ekstrem tør hud rundt på    kroppen - skællende underben - til rødme og irritation i  armhulerne -som natcreme til ekstrem tør ansigtshud Cremen er fantastisk fed, da strudseolie er et helt andet fedtstof end planteolie. Selvom den er så fed trænger den alligevel utrolig godt ind i huden, da strudseolie har et meget lavt smeltepunkt.
Til revner og hård hud på hælene er cremen helt fantastisk. På fødderne ovenfor er cremen anvendt 2 gange dagligt i 8 dage.
Til skæl på huden anvendes cremen i kombination med strudsesæben. På billederne ovenfor er sæben anvendt til at afvaske huden med morgen og aften, hvorefter cremen påføres de angrebne hudområder. Det er lidt forskelligt, hvor hurtigt skældannelsen aftager. Fødderne ovenfor er vasket og smurt 2 gange  dagligt i 4 uger. Albuerne er vasket og smurt 2 gange dagligt i 8 uger.
Creme
Strudsen.dk Produkter